AnyámAsszony

Megtörtént események alapján

Totál szívás
Breaking Bad

Az egyre hamarabb sötétedő, és egyre hűvösödő őszi esték mire is lehetnének alkalmasabbak, mint hogy egy újabb sorozat nézésébe fogjon az ember.

Mostani ajánlatom utolsó 2-3 évada nem érhető el magyar szinkronnal, de ennek a sorozatnak külön jót is tesznek az eredeti hangok.

breaking-bad-season-2.jpg

Lássuk, miről is van szó. 

Walter White, az új-mexikói Albuquerque-ben várandós feleségével és beteg fiával élő középiskolai kémiatanár, 50. születésnapján értesül róla, hogy halálos beteg. Felelősségteljes emberként gondoskodni szeretne családjáról azokban az időkben is, mikor ő már nem lesz. Ehhez 738.000 USD-ra van szüksége. A pénz megszerzéséhez egykori tanítványa, a drogdealer Jesse Pinkman segítségét veszi igénybe. Kéz a kézben evickélnek a meth előállítás-terjesztés rögös útján, és kerülnek egyre nagyobb galibába.

Összességében egy 4-es jár a sorozatnak.Van benne 1-2 kevésbé jól sikerült rész, de alapvetően végig szeretné nézni az ember. És ennek a sorozatnak végérvényesen pontot tettek a készítők a végére.

Jó szórakozást kívánok mindenkinek!

(kép forrása)

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamasszony.blog.hu/api/trackback/id/tr327773994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása