AnyámAsszony

Megtörtént események alapján

Sorozatajánló
Maffiozók (The Sopranos)

Sopranos.jpgSorozatok közül elsőként az én egyik nagy kedvencemmel kezdem az ajánlót, ami nem más, mint a

Maffiozók (The Sopranos).

Tony Soprano (James Gandolfini) New Jersey-ben él feleségével Carmela-val (Edie Falco) és két gyermekükkel Meadow-val (Jamie-Lynn Sigler) és az ifjabb Anthony-val (Robert Iler). Özvegy édesanyját (Nancy Marchand) is igyekszik istápolni, akivel nem felhőtlen a kapcsolata, miközben a családi vállalkozásban is helyt kell állnia, ő a helyi olasz maffia első embere. A kemény maffiafőnököt stresszes hivatása és családi élete arra ösztönzi, hogy pszichiáter segítségét kérje. Rokonaival kapcsolatban teljesen megnyílik kezelőorvosának, Dr. Jennifer Melfi-nek (Lorraine Bracco), azonban a munkája során felmerülő véres valóságról nem beszélhet...

A sorozatban mind a férfi, mind a női karakterek emlékezetesek, az én személyes kedvencem Paulie bácsi (Tony Sirico), nagyon nagy forma! :)

A magyar szinkron kiválóan sikerült, mindezt alátámasztandó néhány példa a szinkronhangok közül: Kőszegi Ákos, Szirtes Ági, Rajkai Zoltán, Szersény Gyula, Sörös Sándor, Vadász Bea.

A főcímzene telitalálat, Alabama 3 - Woke Up This Morning.

 

 

Mindent összegezve, részemről egy szép nagy piros kövér 5-ös jár a Maffiozóknak!

Ismered a sztorit, vagy most kezded nézni? Egyezik a véleményünk? Neked ki a kedvenc szereplőd? Várom a kommenteket itt, vagy akár a Facebook oldalamon is (facebook.com/anyamasszony)!

Jó szórakozást kívánok mindenkinek! :)

(kép: http://www.wallpaperup.com/207368/SOPRANOS_crime_drama_mafia_television_hbo_g_%288%29.html)

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamasszony.blog.hu/api/trackback/id/tr826950241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása