AnyámAsszony

Megtörtént események alapján

Tekerj magadnak egyet!
Nem kellenek hozzá kötélidegek, elég, ha van spárgád!

Van otthon egy-két jópofa üres üveged, amit tartogatsz, mert tetszik a fazonja, de nem igazán tudod, mihez kezdj vele? Íme egy egyszerű, könnyen, gyorsan elkészíthető váza 3 alapanyag felhasználásával.

vaza_01_3.jpg
Szóval, az egész úgy kezdődött, hogy van néhány kedves üveg számomra, melyek tartalmának elfogyasztását követően, egyszerűen nem volt szívem megszabadulni tőlük, tárolásra pedig nem igazán alkalmasak, így azon töprengtem, vajon mihez is kezdjek velük. Aztán a pénteki esős napon megszületett az ötlet, úgyhogy gyorsan el is készítettem. Az üvegen kívül csupán spárgára és ragasztópisztolyra volt hozzá szükségem.

vaza_01_2.jpg
Ha szoktad olvasni a blogot, biztosan tudod, hogy nem vagyok a túlbonyolított dolgok híve, keresem az egyszerű megoldásokat a főzés és a kézműveskedés kapcsán is. Úgyhogy aggodalomra semmi ok, most sem fogok eltérni a megszokottaktól, pikk-pakk meglesz, nekem elhiheted! :)

vaza_03.jpg
Olyan szerencsém volt, hogy az üveg alján gyárilag van egy bevágás, melybe éppen beleillett a vastagabbik spárgám, és az üveg méreteit elnézve is ezt választottam volna. Szóval, a spárgát ragasztóval rögzítettem az üveg alján, felvezettem az oldalán, és az üveg szája alatt lévő peremtől kezdve szorosan elkezdtem rátekerni, körbe-körbe.

vaza_01_3.jpg
Igyekeztem minél kevesebb ragasztóval dolgozni, így a nyakára nem is tettem, azonban a kiszélesedő résznél mindenképpen szükség volt a rögzítésre, és lefelé haladva néhány soronként odafogattam az üveghez a sorokat szorosan tartva, de ezt jó eséllyel mindenki érezni fogja, hogy mikor kíván egy kis ragasztót az alkotása.

vaza_05.jpg
A végére érve, így sikerült. AzUram szerint masni nélkül jobb, de azért még kapott egy kis csajosítást, mindenki díszítse belátása szerint! :)

vaza_01.jpg
A mi otthonunkhoz teljesen jól illik ez a natúr szín, de aki színesebb megoldásra vágyik, akár be is festhetni a spárgát. A következő üvegből majd úgy készül. :) 

Csók, Rita

HA TETSZETT A POSZT, KÖVESS MINKET ITT A BLOGON, AZ ANYÁMASSZONY FACEBOOK ÉS INSTA OLDALÁN! 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamasszony.blog.hu/api/trackback/id/tr8814942260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása