AnyámAsszony

Megtörtént események alapján

Az 5 legjobb romantikus vígjáték...
...amit talán életed férfija is hajlandó megnézni veled

Alapvetően nem különösebben rajongok a romantikus vígjátékokért, mindnek ugyanaz a vége, különféle nehézségeket követően végül boldogan élnek, míg meg nem halnak... Azonban akad néhány gyöngyszem, amik a sablon befejezés előtt tartogatnak egy-két szórakoztató jelenetet! :)
Lássuk, melyek ezek!

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?
(How to Lose a Guy in 10 Days - 2003)

003htl_kate_hudson_083.jpg

Vajon mi történik, amikor egy férfi (Matthew McConaughey) mindent megtesz az álommeló érdekében, hogy megtartson egy nőt (Kate Hudson), habár a célszemély be akarja bizonyítani, hogy a tipikus női hibákkal könnyedén el lehet kergetni egy pasit az életéből? Minderre van 10 napjuk. (kép forrása)

 Derült égből Polly
(Along Came Polly - 2004)

reuben-feffer-along-came-polly--large-msg-132259950197.jpg

A kockázatelemzőként dolgozó Reuben (Ben Stiller) boldognak hitt élete egy pillanat alatt összeomlik, amikor újdonsült felesége a nászútjukon megcsalja. A hazautazást követően Ruben összefut régi osztálytársnőjével Polly-val (Jennifer Aniston). Vajon mi történik, amikor két olyan ember igyekszik egy párrá kovácsolódni, akik egymás szöges ellentételeiként élik az életüket? (kép forrása)

50 első randi
(50 First Dates - 2004)

50_elso.jpg

 Henry (Adam Sendler) egy szép napon találkozik élete szerelmével, Lucy-val (Drew Barrymore). Minden tökéletesen alakul. A nap végén búcsút vesznek egymástól, és már alig várják a következő találkozót. De vajon mi történik, ha egy nőt minden nap újra meg újra meg kell hódítani? (kép forrása)

Kismenő
(Mr. Deeds - 2002)

Longfellow Deeds (Adam Sendldeeds.jpger) nem vágyik fényűzésre, vidéki pizzériáját vezeti, üdvözlőlapokra ír szöveget, és bízik benne, hogy egyszer valamelyik megjelenik. Aztán egy napon a nyakába szakad egy hatalmas örökség, és a nagyvárosba kell utaznia. Vajon mi történik, ha az újdonsült milliárdos beleszeret az ovidadusnak mondott szenzációhajhász újságíró nőbe (Winona Ryder)?  (kép forrása)

Keresd a nőt!
(There's Something About Mary - 1998)

keresd.jpg

 Ted (Ben Stiller) egy sajnálatos baleset óta nem találkozott gimis szerelmével, Mary-vel (Cameron Diaz). Sok év elteltével felbérel hát egy másodosztályú magánnyomozót (Mat Dillon), hogy ismét a lányra találjon. Vajon mi történik, amikor életünk szerelméért másokkal kell harcba szállnunk? (kép forrása)

Nektek melyik a kedvencetek?
Jó szórakozást mindenkinek! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamasszony.blog.hu/api/trackback/id/tr467051937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása