AnyámAsszony

Megtörtént események alapján

A lakossági beat és a hallgatóbarát powerpop metszetében
Jöjjön, ami jön, a múltat köszönöm

Boros Péter Pöpi régi motoros a - dobos - szakmában, és mindig valami új dologba vágja a fejszéjét. Most éppen többe is.
Már a tavasszal készült interjúban is szóba került a bátyjával közös zenész múlt, mely ismét jelen, és nemrég egy vadonatúj formáción tagja is lett.

supergoo_anyamasszony.jpg
Mi van Veled mostanában? Ha jól tudom, fenekestül felfordult az életed a tavaszi interjúnk óta.

Igen, sok változás volt az elmúlt fél évben az életemben.
Júniusban adódott egy lehetőség, felkértek, hogy csatlakozzak a Republic-hoz állandó közreműködőként. A Republic rengeteg koncertet ad, amik rendszerint ütköztek volna a zorallos fellépésekkel, tehát döntenem kellett. 30 év után végre újra együtt zenélhetünk a színpadon Csabával, így kaptam az alkalmon, és belevágtam.
Ütőhangszereken játszom a koncerteken, akárcsak a zenekar legújabb lemezén, a november 5-én megjelent 'Magyarazűrben'-en, amely felvételei Weisz Kicsiéknél folytak az Ecseri Vasmű Stúdióban. Ismét egy jó hangulatú, igazi Republic album került ki a zenekar kezei közül.
Idén még december 30-án a Szegedi Sportcsarnokban játszunk a Hooligans-szel, 31-én pedig Pécsett búcsúztatjuk az óévet. De az új évben sincs megállás, hiszen gőzerővel készülünk a márciusi Aréna koncertre.

boros_popi-anyamasszony.jpg
Egyébként az ecseri stúdióban készült tavaly a nyáron megjelent Dr. Weisz - Rock Konzolium lemez is, amin én doboltam, hamarosan jön a második rész is. ;) Mivel nem egy hagyományos zenekari lemez, hiszen számtalan énekes és zenész szerepel rajta, nem volt zenekari próba, a stúdióban doboltam először a számokat. De még így is elég gyorsan, mondhatni rekord időn belül, 6 óra alatt sikerült a végeznem a feladatommal. :) Rengetegen szerepeltek az albumon, a teljesség igénye nélkül: Abaházi Csaba, Ördög Tibor Csipa, Sípos Péter, Sípos Tamás, Szekeres AndrásBarbaró Attila, Karácsony János, Lukács Peta, Szűcs Antal Gábor, Tóth Tibor.



Aztán az ősz sem maradt eseménymentes, a nemrég alakult Supergoo-ba kerestek új dobost, és rám gondoltak. Jól ismerem a tagokat, Szőke Gáborral és Marton Zolival korábban együtt zenéltem a Brigantiban, örömmel mondtam igent a felkérésre.

Akkor beszéljünk egy kicsit a Supergoo-ról. Elhallgatva a zenéteket, nem is tudnám megmondani, milyen műfajt játszotok, de nem a keményvonalas rock and roll, inkább könnyed bulizós. Közel áll Hozzád ez a stílus? Ami mi is?
Igen, nem egy klasszikus műfaj, de ha már kategorizálni kell, hallgatóbarát power popként emlegetjük.
A jövőre megjelenő első albumunkon 2x5 szám lesz található. Ez elsőre furán hangozhat, de az az oka ennek a megfogalmazásnak, hogy 5 szám készült, amik magyarul és angolul is felkerültek a lemezre.
A zenekar első klipje, a Játékszer vasárnap debütál. Szerintem egy igazán klassz image videót forgattunk, bár a végeredményt elnézve van egy olyan sejtésem, hogy inkább a férfiak fogják értékelni a látottakat. :)
Tetszik a stílus, mert örömünket leljük a közös zenélésben, valóban bulizós, és ha a közönség számára is tetszetős lesz az új felállás, nem lehet okunk a panaszra.

anyamasszony_supergoo.jpg
A fellépések sem maradnak el, Budapesten több ízben is lehet veletek találkozni a tél folyamán.
Igen! :) 2020-ban először január 11-én találkozhat velünk a közönség a budapesti BackStage Pub-ban, aztán a február 21-én a Barba Negra-ban lépünk fel a Hooligans előtt. De folyamatosan szerveződnek a bulik, amikről a zenekar közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők. :)

Remélem tetszetős lesz számotokra a Supergoo, a Republic-ot pedig már úgy is mindenki szereti! :)

Csók, Rita 

HA TETSZETT AZ INTERJÚ, KÖVESSETEK ITT A BLOGON, VAGY AZ ANYÁMASSZONY A FACEBOOK OLDALÁN!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyamasszony.blog.hu/api/trackback/id/tr5415319282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása